Civilisation!!



Befinner mig i Airlie beach! Vi ar overlyckliga over att vara pa en civiliserad plats efter flera dagar utan liv!
Dock osregnar det har och vi ska pa livets segeltur imorgon till Whitsunday Islands som ska vara ostkusten vackraste plats att vara pa! Hoppas innerligt pa bra vader imorgon!

Efter Whitsundays aker jag till Melbourne!! Ar valdigt spand over det,s ak bli sa harligt att se sodra Australien, traffa min morbror med familj, skaffa mig ett jobb och forhoppningsvis ett rum i en lagenhet. Sonja ringer igar och sager att hon vill hanga med, vilket bara gjorde allt nastintill perfekt! Pa tisdag flyger jag ner dit! YES!
Kommer dock skiljas fran min levnadskamrat Maja i ett par veckor da hon och Anton stannar uppe i QLD eller nagonannstans i landet da de vill arbeta pa fruktfarm en manad. Efter arbetarvckor och forhoppningsvis pafyllning i reskassan fortsatter resandet! Maja och jag aker forhoppningsvis till Nya Zeeland den 1 maj!


OCH till nagot helt annat..
Alla mina vita klader i min packning har blivit beblandad med min rosa bikini sa allt blev rosa flackigt vilket bidrog till att jag nu fatt shoppa in en massa nytt i min backpacker garderob.




Fraser Island!



En bild fran Fraser!
Nu gar bussen mot Agnes Waters! Mer updates kommer dar...




Lagenhet i Melbourne!

Hanger i Rainbow beach for en natt. Kom precis hit I morgon aker vi till Fraser Island, varldens enda sando.
Det speciella med denna o ar att alla vagar ar av sand samt regnskogen vaxer pa sanden!
Ska bli riktigt harligt. Det blir en tur pa tva natter. Campa pa beachen, aka omkring i en jeap med 6 andra
personer och beachfester pa kvallarna. Ser verkligen fram emot detta!

Kommer resa upp for kusten fram till 1 mars. Darefter har Maja och jag skilda planer.
Fran 8 mars har jag lyckats fixa mig en studiolagenhet som ett par hyr ut da de ska aka till USA. Den ar hur frasch som helst! Traffade ett par pa vart hostel har i Rainbow som pratade sa gott om Melbourne vilket gjorde mig annu mer taggad pa att flytta dit nu! Det ska bli skont med lite rutin igen efter att ha flangt runt overallt upp och ner for Australiens ostkust och runt om i hela Thailandet.
Kommer fa hyra den i tva manader sa nu ar min plan att skaffa mig ett jobb och bo dar, halsa pa mina slaktingar
pa mammas sida som bor dar.

Maja ar sugen pa fruktfarm sa hon kanske blir kvar i Queensland. An sa lange vet vi inte riktigt sakert! Om inte aker vi till Sydney 1 mars och hanger dar en vecka, darefter aker vi gemensamt till Melbourne. Men som ni vet kara lasare sa blir det egentligen aldrig som planerat hehe, sa vi far helt enkelt se!

En update fran mig till er.


Brisbane

Hej!

Nu har vi precis anlant till BRISBANE!
Ska checka staden sedan med en powerwalk ar tanken och ata riktig backpacker maltid ikvall.
Rostat brod och bonor! LANGTAR... fast det ar faktiskt sant. Fast det hade aldrig varit fel med en riktigt feeet stek. Ar det nagot man alltid langtar efter att ata sa ar det just det.

Ska fa traffa Sojna och Anton har uppe ocksa! Sa blir nog att sitta i nagon park och ha det chill.
Yey!



Coolangatta

Hanger i Coolangatta dar vi traffat Sonja och Anton!
Sa himla kul att traffa dem. Kanns alltid lite overkligt att traffa folk fran sin egen hemstad nar man befinner sig pa andra sidan jorden. Varlden ar sa liten men samtidigt sa stor! Har legat pa stranden dar man kunde se Surfers Paradise i fjarran. Vill bara dit nuuuu! Saknar det sa mycket.

Fick med dem till Surfers Paradise imorgon for en sista utekvall innan vi skiljs at vilket ska bli riktigt kul! Weho.

Till nagot annat. Vi skulle ta transfer fran vart hostel i Byron Bay imorse. Vad sker om inte detta (vi som far vara med om olyckor). Jo chaufforen kor ut pa gatan fran utfarten och nar man gor det brukar man ju dra i gasen lite extra. Det han inte ser ar att en 64 arig kvinna kommer cyklande och BOOM sa har vi kort pa henne. Hon klarade sig som tur var ganska lindrigt. Ett jack i pannan, blodiga lappar och ett jack i benet. Fy sjutton. Som tur var hade vi first aid kit i bagaget och sedan kom ambulansen. Blev valdigt traffikerat pa gatan. Sa synd om kvinnan och det enda hon tankte pa var att hennes shopping blivit mosad. Det slutade som tur var lyckligt!


Uppfor kusten igen



Efter 5 natter i Byron tar vi oss upp for kusten igen! Aker snart vidare till Coolangatta, en stad mellan Byron och Surfers dar Sonja och Anton befinner sig just nu! Sa sjukt kul det ska bli! Tiden i Byron Bay har forresten varit riktigt bra. Traffat nagra Linkopings grabbar och massa annat skont folk. Gillade verkligen hostelet och staden men jag tror jag foll mer for Surfers. Det ar liksom antingen eller som galler. Folk brukar fraga om man gillar Surfers eller Byron battre eftersom bada stallena ar backpackersarnas partymeccor.

Jag och Maja bokade ihop livets resa uppfor kusten kommande veckor. Efter Coolangatta aker vi tillbaka till Surfers for en sista utekvall dar, Brisbane, Noosa, Rainbow beach, Fraser Island, Town of 1770 och Whitsunday Islands!
Den 1 mars kommer vi antagligen att ta flyget darifran och aka rakt ner till Sydney! Namnet sager nog er som inte har koll pa Australiens geografi sa mycket men jag ska ge er updates pa vagen sa far ni veta vad det ar for stallen jag far till egentligen... (Innan jag visste nagot om AUstralien trodde jag bara att Sydney fanns och en massa oken...typ)






Byron!

Hey!

Hanger i Byron Bay! Kom hit i eftermiddags. Vi alskar redan stamningen och hostelet vi bor pa verkar valdigt hippie.
Bor tillsammans med en hippie japan och nagra italienare. I kvall ska vi ut till ett stalle som hette Lalaland, dit tydligen alla drar pa sondagar. Ska bli riktigt kul! Vi har fritt internet har sa nu ska det bli flitiga uppdateringar far vi hoppas ;)


Klicka pa lanken far bilder!

http://www.facebook.com/album.php?aid=264893&id=641746983&l=c30288d1f5

SURFERS PARADISE!



Ett forsok till nagon sorts uppdatering..

Befinner mig i Surfers Paradise on the golden coast! Vi alskar det!
Bor pa ett bra hostel tillsammans med harliga roomies nara beachen. 
Spenderar vara dagar pa stranden dar vi forstas blev branda med en gang sa vi inte kan vrida oss i sangen.
Maja kan inte sitta pa sin rumpa sedan tva dagar. Sedan har vi hangt med var Grant vi traffade pa planet fran BKK till Sydney och han har tagit val hand om oss har och varit var privata guide.

Vara kvallar spenderas pa olika natktlubbar i staden. Basta nattlivet! Backpackers overallt, varldens stamning var man en kommer. Det ar sa kompakt med nattklubbar, pubar och sa vidare vilket ar nice.

Ikvall ar var sista kvall har innan vi aker till Byron Bay och traffar nagra Linkopings grabbar i ett par dagar.
Var nya plan ar att vi aker upp for kusten igen efter Byron och gor lite grejjer vi missade pa grund av cyklonen innan vi aker ner till Sydney!

RSS 2.0